FORSIDE +BLOGLOVIN

What I've been up to!

Heia! Det at jeg har lagt bloggen helt til side er vell null hemmelighet. Det å sette seg ned å begynne å redigere bilder, lage kollasjer og skrive hva som skjer er faktisk ikke noe jeg har verken tid eller energi til haha. Men med tanke på at jeg ikke har blogget siden januar er det vell kanskje på tide å skrive litt igjen. Det har skjedd masse forskjellig de siste månedene og jeg eeeelsker livet her nede. Det blir sakte men sikkert varmere også! Jeg kjenner mer og mer på følelsen av at jeg ikke vil hjem enda, jeg er rett og slett ikke klar. Uansett, en liiiten oppsummering av de store tingene som har skjedd de siste månedene! Jeg har så alt for mange bilder jeg kunne postet til hver og en av disse, men jeg gjør det enkelt denne gangen:

♥Siste innspurt av musikal! Musikal er vell noe av det eneste dere har fått med dere gjennom bloggen egentlig... Det var veldig trist å avslutte, men etter mange uker i 100 hele dagen og null søvn så var det også veldig godt å avslutte. Musikal var uten tvil et av de største høydepunktene fra året her og vi savner det ekstremt mye alle sammen!

18ÅRSDAGEN MIN. JÆRRÆ, da er jeg myndig jeg også!! Jeg skal ærlig innrømme at å fylle 18 i USA var en uvirkelig tanke, for her betyr jo 18 år omtrent ingenting. Men mine fine venner hadde fått med seg at 18årsdagen er den største i Norge, så da ble det en fantastisk dag likevell. På grunn av tidsforskjellen varte jo bursdagen i tillegg 7 timer ekstra, så jeg hadde ingenting å klage på. Jeg tilbragte både natt til bursdagen, selve dagen og natten etter bursdagen min med masse fine venner! Hele døgnet gikk bare i ett, så jeg orker rett og slett ikke å fortelle om alt jeg gjorde. Jeg sier bare at dagen var helt fantastisk og at jeg ikke kunne bedt om en bedre bursdag!

♥ Clubbing in Downtown Houston. Check! Rart å si... Jeg ble i alle fall invitert med på en bursdag på en uteklubb i Downtown Houston og dro da selvfølgelig!

♥ Valentines Day, som da er en veeeldig stor dag her i USA haha. Morsomt å få oppleve! Folk maste om Valentines Day sikkert en måned i forveien og på selve dagen var hele skolen en stor, rosa, blomstrende bamse... Morsomt å se hvor "all out" Amerika går noen ganger. Det ble i alle fall masse sjokolade, cupcakes og kaker hele dagen!

♥ Besøk fra Norge! Etter skolen på Valentines Day så kom Thea, Martha og Anne til Katy, altså hvor Andrea bor, og da reiste selvfølgelig jeg og Nora opp dit også! Vi tilbragte helgen der med masse shopping, tull og en tur til Galveston på mandagen og hadde en råherlig helg!

Beachday i Galveston. For et par helger siden var det veldig fint vær her, og da Andrea har lappen så fant jeg, Nora og Andrea ut at vi like gjerne kunne ta turen til Galveston for å sole oss og bade. Jeg tok med meg min kjære Hunter, så kjørte vi ned dit alle fire. Det var en herlig dag og det var så ekstremt godt å endelig få slikket litt sol igjen!

Rodeo og Selena Gomez konsert. Hvert år er det en stor rodeo her kalt Houston Rodeo hvor det kommer haugevis med artister, det er masse karuseller og selvfølgelig masse redneck aktiviteter. Det er jo selvfølgelig flest country syngere med tanke på at det er en rodeo, men artister som Usher, Maroon 5 og Selena Gomez er her i år. Jeg var så heldig å få med meg Selena Gomez med et par gode venninner! Jeg skal ærlig innrømme at selve konserten ikke var høydepunktet da, det å se rodeoen var minst like kult. Det var akkurat som på film med å fange okser med en lasso, fra en hest også videre. Skikkelig Texas! Jeg skal helt klart tilbake bare for å ta alle karusellene også, rodeoen varer nemlig omtrent hele Mars. Men det var utrolig kult å se Selena live også, og at Justin mest sannynelig var i samme rom var jo også litt kult da EL OH EL.


Spring Break. Da har jeg hatt min første (og forhåpentlig ikke siste) Spring Break! Det var 9 fantastiske dager hvor jeg bare hang med venner omtrent hele døgnet, hver dag. Jeg har virkelig gjort alt og ingenting, mye kødd, mange latterkramper, masse søvn også videre. Avsluttet den blandt annet med en herlig dag på stranda på lørdagen med masse godtfolk.

♥ MASSE KOS, SKOLE OG VENNER HEHE ♥... Ingen kommentarer

Ny start på utvekslingsåret

Visste dere at 25 % av de som drar på utveksling skifter vertsfamilie? Vell, nå er jeg en av de firedelene. På mandagen fortalte jeg vertsfamilien at jeg skulle flytte ut og på tirsdagen reiste jeg til min nye familie i La Porte, en plass som er omtrent 2 timer unna Brookshire. Jeg skal ikke skrive så mye om dette, men det var en lang, slitsom og tøff prosess som varte godt over en måned. Men jeg trives kjempegodt her allerede. Den nye vertsfamilien består av en vertsfar og ei vertssøster som er 16 år. Han har også ei til datter på 8 år som er her annenhver helg. Plassen jeg bor på er mye større, for ikke å snakke om skolen. Den har omtrent 2300 elever og de har skikkelig schoolspirit, noe den andre skolen ikke hadde i det hele tatt. Jeg kom faktisk midt i Spirit Week, hvor det er et spesielt tema man skal kle seg ut etter hver dag. Grunnen til spirit uken var at på fredagen spilte fotballaget vårt mot erkerivalene. Folk gikk helt ut med å kle seg ut og det var utrolig morsomt. På torsdagskvelden var jeg på pep rally og på fredagen var jeg på selve kampen. Folk ropte, skrek, hojet og jublet hele tiden og det var så sinnsykt morsomt. I pausen kom faktisk "The Fox" på også haha. Lørdagens frokost var forresten pannekaker med sirup! Det er så stereotypisk amerikansk her noen ganger at jeg bare må le. Elsker det!

Utskreket og fin med noen av de herlige Royal jentene. Det var utrolig kjipt å måtte forlate alle folkene jeg har blitt kjent med på disse to månedene, men jeg skal definitivt besøke dem. 

Tatt typ 1 min unna huset mitt. Det er så fantastisk fint her.

Go Bulldogs!!

Grunnen til at jeg ikke har blogget de siste to månedene har rett og slett vært at jeg ikke har trivdes, så nå kommer jeg nok til å oppdatere bloggen oftere. Ellers har jeg vært i Texas i to måneder nå, helt rart hvor fort tiden går. Og i dag var jeg på min første soccer trening, som er en time på skolen siden jeg har athletics, og det var så utrolig godt å få trent igjen haha. Det er mange herlige jenter på laget og jeg tror jeg kommer til å trives kjempegodt! Fotballsesongen starter forsåvidt ikke før i desember, så nå er det mest springing og å holde seg i form som gjelder. Jeg kjenner jeg gleder meg til sesongstart allerede!! #utveksling4 kommentarer

Homecoming 2013

Heia Da er det vell på tide å skrive et innlegg om Homecomingen jeg var på forrige lørdag. Det var en helt fantastisk kveld herregud!! Jeg var altså på homecomingen på Seven Lakes, skolen til Andrea, ikke min egen skole. Nora kom også heldigvis, siden hun bor omtrent en time unna oss. Både Nora og jeg lå over til Andrea hele helgen og det er lenge siden jeg har flirt så mye som den helgen. Uansett, for ei stund siden ble jeg altså spurt til homecomingen av en gutt på Seven Lakes. Han overrasket meg med både roser og sjokolade og det var så utrolig koselig haha. Uheldigvis fikk jeg beskjed 3 dager før homecomingen at han ikke kunne dra likevel siden han var blitt grounded. Så da sto jeg der tre dager før homecoming uten date, jeg var en smule stresset kan man si! Men typ 5 min senere hadde Andrea fikset en ny date til meg. Dermed ble jeg nok en gang spurt, denne gangen med sjokolade, blomster og en plakat hvor det sto "Vil du være min date på homecoming?" haha aw.

Vi sto opp kjempetidlig på lørdagen for å få fikset alt. Vi dro blant annet til Party City hvor de selger alt man kan tenke seg til alle typer fester. Vi endte blant annet opp med å kjøpe oss en vikinghatt hver, siden nordmenn er kjent som vikinger her haha. Vi dro også å fikset håret i en salong og alle tre fikk såå fint hår. Selve kvelden startet vi hos en av jentene vi dro med for å ta bilder. Vi var hele 35 stykker som dro sammen om jeg ikke tar feil, så det var fult med folk! Etter ei stund kom party bussen som de hadde bestilt og man kan mildt sagt si at det var god stemning! Vi kjørte inn til Houston og spiste på en restaurant der før vi dro videre på bussen igjen. Vi kjørte rundt i noen timer med dansing, musikk og rågod stemning, før vi dro til ei annen jentes hus og avsluttet der. Fantastisk kveld, hadde gjort mye for å oppleve den om og om igjen!! Det ble tatt kjempemange bilder, så her er noen av dem!


Første gangen jeg ble spurt


Nordmennene + Joanna


Joanna, Andrea og meg // Klar for herlig kveld på bussen!


Fine Nora og daten hennes!

 

Bussen var sinnsykt kul med masse lys og høy musikk!


Hahah, det bildet her beskriver egentlig hele kvelden. VIKINGS!!

Ting som dette får meg til å bli så ufattelig takknemlig for at jeg er her i Texas nå og får oppleve dette! #utveksling #exploriususa8 kommentarer
Les mer i arkivet » Mars 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits