FORSIDE +BLOGLOVIN

herlig helgHeia! Helgen her har vært herliig. På fredagen var jeg blant annet på amerikansk kino for første gang og så en morsom film jeg ikke husker hva heter. Jeg startet dagen allerede klokken 05.00 fordi Cross Country lagene, både jenter og gutter, JV og V, skulle på konkurranse. Vi sto opp så tidlig fordi bussturen var to timer lang og konkurransene starter jo tidlig slik at det ikke skal bli for varmt. Jeg konkurrerte ikke, men var med for å se hva det hele var. Hele turen var utrolig morsom og jeg trives så godt med alle sammen, de er så sammenspleiset. Der konkurransen var sto det faktisk et høyt tårn som hadde et obervation deck som vi betalte 4 dollar for å komme til. Det var omtrent 150 meter høyt og hadde kjempefin utsikt over plassen vi var på. Det er altså der bildet over er fra. Vi kunne til og med se skylinen til Houston.  Bussturene var faktisk det beste med hele turen, laget er så tullete og morsomt. Jeg skal aldri sovne på en busstur med laget for å si det slik! På veien hjem stoppet vi på en restaurant som serverte buffe og de hadde alt mulig man kan tenke seg. Var stappmett resten av dagen..

Etter konkurransen dro jeg til Andrea (venn fra Trondheim) i Katy og lå over der! På kvelden dro vi ut og møtte noen venner av henne. Det er veldig mange nordmenn i Katy, så det var faktisk 6 nordmenn der til slutt. Vi dro også ut å spiste middag på kvelden hvor jeg fikk stappet i meg en nydelig <3 salat <3. Det var veldig koselig å ligge over hos henne og jeg kommer nok til å tilbringe en del tid der i løpet av året!8 kommentarer

050913

HeiDa er snart nok en skoleuke ferdig og jeg begynner å kjenne at ting kommer til å gå mer over til hverdag etterhvert. Vi har begynt å få lekser og etterhvert kommer vell prøvene. Leksene og prøvene her er heldigvis mye kortere og mer lettvindt enn hjem da, med for det meste multiple choice svar. Men skolen er likevel veldig morsom og jeg blir kjent med flere nye hver dag og får opplevd amerikanske ting hele tiden. Denne uken var det for eksempel valg på skolen angående hvem som skulle bli president, visepresident også videre for Class of 14. Fire av vennene mine stilte faktisk og alle fire vant, så det var veldig morsomt. Jeg har egentlig ikke så veldig mye å fortelle, jeg prøver rett og slett å venne meg til det amerikanske livet og det handler mye om skole.

I går var jeg med Janet og Zoe til Katy siden Janet skulle på et arrangement og i dag hadde vi Cross Country trening ute i Athletics timen! Det vil si springing i rundt 35 grader og ikke de 25 gradene vi har til vanlig når vi springer om morgenen... Så alt for varmt for min del til å trene ute haha. Men jeg trives veldig i Cross Country med masse herlige folk! Basketball treneren spurte i dag om jeg ville begynne å spille basket når sesongen begynner. Jeg kan velge mellom track, basketball, soccer og tennis, så jeg er ikke helt sikker på jeg kommer til å velge enda. Cross Country sesongen begynte jo akkurat. Folk har også begynt å tenke på litt på halloween allerede, gleder meg veldig til det!

Valget var som i film med at de gjør forskjellige ting for å få deg til å stemme på deg, noe som ofte betydde godteri!

Nå er det faktisk regnstorm ute med både torden og lyn. Går vell over om ei lita stund da. Fikk litt følelse av Norge med regnet faktisk. Nå skal jeg inn til Brookshire på litt forskjellige ting. Brookshire er også veldig lite, men hakket større enn Pattison. De har rundt 10 junk food plasser der da, på samme plassen, noe som jeg synes er litt sykt. Men tror det er på grunn av at det ligger rett ved freeway'en.

#utveksling4 kommentarer

Bildedryss

Heeeia! Da er det akkurat en uke siden jeg hadde min første skoledag på Royal High School og jeg trives så ufattelig godt! Jeg har fått maange venner, bra timeplan, snille lærere og fiin skole. Det er så morsomt bare å gå i gangen og så plutselig høre folk rope navnet mitt eller " Hey Norway!". Alle vet visst at det er en utvekslingsstudent på skolen, noe som er morsomt og da er det i tillegg veldig lett å prate med folk. Jeg er trossalt en av omtrent 10 blonde på hele skolen. I spanskklassen min er jeg for eksempel den eneste som ikke er spansk, så der har jeg hørt "...white people, no offence Kari..." flere ganger. Det er altså ganske mye oppmerksomhet å hente! Jeg har også byttet fra Volleyball til Cross Country, så nå har jeg trening klokken 06.00 hver morgen før skolen...Sporty!

Jeg har gjort noe hele tiden den siste uken, blant annet vært på min første amerikanske fotballkamp og pep rally, vært myye med venner og dratt til SeaWorld i San Antonio. Jeg skjønte helt ærlig ingenting av fotballkampen, men det var morsomt å være der uansett, bare å få opplevd hele greia med cheerleadere, band, masse folk og alt det der. Alle drar jo dit, så var veldig sosialt uansett. Jeg så også min første slange der, men den var veldig liten... På lørdag var jeg på en plass kalt Main Event, noe som rett og slett er et stort hus med masse underholdning. De har blant annet Bowling, Lazer-X, masse spillautomater også videre og jeg storkoste meg!  Og i går tok altså jeg, Veronica, Lupe og familien til Lupe turen til San Antonio og SeaWorld. Jeg fikk sett masse forskjellige dyr, blant annet hvaler, sea lions og skilpadder. Det var show med noen av dyrene, noe som var helt fantastisk. Det var også et vannland der, så vi fikk badet en del og solet oss litt. Det er nesten 3 timers kjøretur hver vei til San Antonio, men det var helt klart verdt det! Lupe har også sagt at de skal tilbake senere i år og at jeg må være med da også, så blir vell en tur til på meg senere! Gleder meg allerede. I dag var det jo Labor Day, så da var det fri fra skolen! Vi hadde besøk av familien til Janet og Sandy og vi spiste masse mat. Jeg kommer til å legge på meg masse mens jeg er her, det er null tvil. Jeg har også klart å bli veldig forskjølet, haha så typisk meg. Jeg fikk også skypet med familien for første gang siden jeg kom til USA i helga og det var ekstremt godt å få se de og høre stemmen deres igjen. Savner dere hjemme veldig mye!

#utveksling4 kommentarer
Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits