FORSIDE +BLOGLOVIN

howdy y'all


Dette er da nok en gang rett over gata.
I en park som er rett nede i gaten.
Hunter, Sharolyn og Tys på påskeaften.

Heiii! Da har jeg for en gangs skyld tid til å sette meg ned å skrive et innlegg igjen. Klarte ikke å komme på en overskrift heller som dere kanskje ser... April har gått så utrolig fort at det faktisk er skummelt. Snart sitter jeg nok hjemme i fine stua i Trondheim sammen med familien igjen. Det har ikke skjedd så alt for mye spennende siden sist, jeg tilbringer fremdeles hele dagene med kjæresten og venner. Jeg har for så vidt vært på Life in Color, noe som var helt vilt og fantastisk morsomt!! Sist søndag var jo påskeaften, som ble tilbringt med mine tre favoritter; først en tur til Hunter, så sto et stort måltid hos Sharolyn på menyen før jeg tilbrakte resten av dagen med Tys og familien hans.

Jeg hadde også en lengre periode med hjemlengsel i påskeferien, noe som helt klart er noe av det verste som finnes. Men jeg trives jo fremdeles veldig godt, og nå er sommeren her også, så er mange fine dager her nede ved Mexico Gulfen. Prom begynner også å nærme seg veldig, det er faktisk mindre enn en måned igjen! Jeg gleder meg kjempemasse, vi har nemlig leid et beach house som vi skal være i hele helgen. Jeg har ikke så veldig mye å dele egentlig, fordi dagene er blitt veldig hverdagslige og like, hvor jeg er med venner etter skolen og kjæresten på kvelden. Det er iiikke lenge til familien kommer nedover til H-town heller, noe jeg gleder meg helt VILT til. Men vi bLoGgEs♥... Ingen kommentarer

060414

Heii. Sist gang jeg blogget var vell på tirsdagen, og jeg har gjort litt av hvert siden det. På onsdagen dro jeg på Youth Group i kirka igjen. Det høres veldig kjedelig ut, men jeg dro i den kirka jeg har fortalt om tidligere, som ikke er som en vanlig kirke. Jeg føler ikke at jeg er i en kirke i det hele tatt når jeg er der + at det er veldig sosialt siden det er sikkert rundt 20 stykker fra skolen der! På torsdagen var jeg på noe kalt "Senior Style Show", noe som på en måte er et lite moteshow av seniorene for å tjene inn penger til prom. De gikk i alt fra sommerklær til prom klær, danset rundt og tullet. Flere av senior vennene mine gjorde det, blant annet Tys, så det var veldig morsomt. På fredagen sto der i mot "Chato Spring Show" for tur, altså et danseshow. Chato er danselaget på skolen, og siden mange av venninnene mine er i det besetmte jeg og en del venner oss for å dra å se det. Jeg likte det veldig godt og noen av de er helt utrolig flinke, men det fikk meg til å savne dans veldig masse! Jeg har også vært med Tys hver dag lol. I går tok han meg faktisk med på mini golf, noe jeg ikke husker når jeg gjorde sist! Jeg fikk også senior bildene mine fra Royal i går, noe som var veldig koselig. I dag morges dro jeg i kirken igjen og nå skal jeg snart en tur til Tys hahah. Oppramsing ftw♥ Vi snakkes snart!

Dette var mine nærmeste venner fra Royal, bortsett fra han ene i midten hahah.... Én kommentar

Livet smiler

Hei! Jeg har bestemt meg for å blogge omtrent en gang i uken den siste tiden min her nede. Det kommer til å bli morsomt å se tilbake på senere! Dagene går i alle fall kjempefort, det går fra mandagsmorgen til søndagskveld på noe som føles som to sekunder. Det er jo for så vidt bra, for det betyr jo at jeg gjør masse og har det morsomt. Og det er virkelig sant! Jeg henger med venner hele dagen og kommer hjem sent på kvelden omtrent hver kveld haha. Det er ikke mye søvn å få, men det er bare livet som utvekslingsstudent. Jeg tilbringer mye tid på baseballbanen, rett og slett fordi Tys spiller baseball. Det er jo nye favorittsporten også da selvfølgelig. Ellers er jeg og venner rundt omkring å spiser på fastfood plasser hele tiden, på fotballkamper, ute å soler oss, jammer i bilen og bare lever det amerikanske livet rett og slett! Jeg har også vært på prom dress shopping, noe som var skikkelig amerikansk. Vi dro på en brudesalong hvor de hadde haugevis av kjoler og ei dame hjalp oss å finne de fineste prinsessekjolene. Kjolen min blir sydd inn og ordnet akkurat nå, så når den er klar, så nå kan prom bare komme!

Prom dress shopping! Ingen av disse er kjolen min forresten.


Hverdagsbilder med Kimberly og Sharolyn! Mat♥

Diverse bilder fra helgen. Det i midten er forresten fra min første crawfish boil!

Baseballkamp og nachos + Tropical Chill i går!

Jeg vet at de samme bildene går igjen her og på facebook for dere som har meg på facebook forresten...... Én kommentar
Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Januar 2014
hits