FORSIDE +BLOGLOVIN

What I've been up to!

Heia! Det at jeg har lagt bloggen helt til side er vell null hemmelighet. Det å sette seg ned å begynne å redigere bilder, lage kollasjer og skrive hva som skjer er faktisk ikke noe jeg har verken tid eller energi til haha. Men med tanke på at jeg ikke har blogget siden januar er det vell kanskje på tide å skrive litt igjen. Det har skjedd masse forskjellig de siste månedene og jeg eeeelsker livet her nede. Det blir sakte men sikkert varmere også! Jeg kjenner mer og mer på følelsen av at jeg ikke vil hjem enda, jeg er rett og slett ikke klar. Uansett, en liiiten oppsummering av de store tingene som har skjedd de siste månedene! Jeg har så alt for mange bilder jeg kunne postet til hver og en av disse, men jeg gjør det enkelt denne gangen:

♥Siste innspurt av musikal! Musikal er vell noe av det eneste dere har fått med dere gjennom bloggen egentlig... Det var veldig trist å avslutte, men etter mange uker i 100 hele dagen og null søvn så var det også veldig godt å avslutte. Musikal var uten tvil et av de største høydepunktene fra året her og vi savner det ekstremt mye alle sammen!

18ÅRSDAGEN MIN. JÆRRÆ, da er jeg myndig jeg også!! Jeg skal ærlig innrømme at å fylle 18 i USA var en uvirkelig tanke, for her betyr jo 18 år omtrent ingenting. Men mine fine venner hadde fått med seg at 18årsdagen er den største i Norge, så da ble det en fantastisk dag likevell. På grunn av tidsforskjellen varte jo bursdagen i tillegg 7 timer ekstra, så jeg hadde ingenting å klage på. Jeg tilbragte både natt til bursdagen, selve dagen og natten etter bursdagen min med masse fine venner! Hele døgnet gikk bare i ett, så jeg orker rett og slett ikke å fortelle om alt jeg gjorde. Jeg sier bare at dagen var helt fantastisk og at jeg ikke kunne bedt om en bedre bursdag!

♥ Clubbing in Downtown Houston. Check! Rart å si... Jeg ble i alle fall invitert med på en bursdag på en uteklubb i Downtown Houston og dro da selvfølgelig!

♥ Valentines Day, som da er en veeeldig stor dag her i USA haha. Morsomt å få oppleve! Folk maste om Valentines Day sikkert en måned i forveien og på selve dagen var hele skolen en stor, rosa, blomstrende bamse... Morsomt å se hvor "all out" Amerika går noen ganger. Det ble i alle fall masse sjokolade, cupcakes og kaker hele dagen!

♥ Besøk fra Norge! Etter skolen på Valentines Day så kom Thea, Martha og Anne til Katy, altså hvor Andrea bor, og da reiste selvfølgelig jeg og Nora opp dit også! Vi tilbragte helgen der med masse shopping, tull og en tur til Galveston på mandagen og hadde en råherlig helg!

Beachday i Galveston. For et par helger siden var det veldig fint vær her, og da Andrea har lappen så fant jeg, Nora og Andrea ut at vi like gjerne kunne ta turen til Galveston for å sole oss og bade. Jeg tok med meg min kjære Hunter, så kjørte vi ned dit alle fire. Det var en herlig dag og det var så ekstremt godt å endelig få slikket litt sol igjen!

Rodeo og Selena Gomez konsert. Hvert år er det en stor rodeo her kalt Houston Rodeo hvor det kommer haugevis med artister, det er masse karuseller og selvfølgelig masse redneck aktiviteter. Det er jo selvfølgelig flest country syngere med tanke på at det er en rodeo, men artister som Usher, Maroon 5 og Selena Gomez er her i år. Jeg var så heldig å få med meg Selena Gomez med et par gode venninner! Jeg skal ærlig innrømme at selve konserten ikke var høydepunktet da, det å se rodeoen var minst like kult. Det var akkurat som på film med å fange okser med en lasso, fra en hest også videre. Skikkelig Texas! Jeg skal helt klart tilbake bare for å ta alle karusellene også, rodeoen varer nemlig omtrent hele Mars. Men det var utrolig kult å se Selena live også, og at Justin mest sannynelig var i samme rom var jo også litt kult da EL OH EL.


Spring Break. Da har jeg hatt min første (og forhåpentlig ikke siste) Spring Break! Det var 9 fantastiske dager hvor jeg bare hang med venner omtrent hele døgnet, hver dag. Jeg har virkelig gjort alt og ingenting, mye kødd, mange latterkramper, masse søvn også videre. Avsluttet den blandt annet med en herlig dag på stranda på lørdagen med masse godtfolk.

♥ MASSE KOS, SKOLE OG VENNER HEHE ♥... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits