FORSIDE +BLOGLOVIN

Halfway through

HEHE okei I'm back på blogg.no! Jeg kommer nok fremdeles til å slenge inn en del bilder på tumblr, men ikke noe ordentlig. Her kommer jeg derimot til å fortsette som før med mer tekst og ordentlige bilder. Følg meg forresten på instagram @karilervik!

Uansett, i dag er jo en litt spesiell dag! Den 16. august reiste jeg fra mamma, pappa, Marie, Johannes, slekt + venner og satte meg på flyet til USA. Det betyr at jeg har vært her i 5 måneder i dag og at jeg har 5 måneder her før jeg reiser hjem til kjære Norge igjen. Jeg er halvveis i oppholdet mitt folkens! Helt urealistisk. Jeg har faktisk kommet til det punktet nå hvor jeg ikke vil dra her i fra fordi jeg trives så godt. Ikke missforstå meg, jeg gleder meg masse til å komme hjem også, men jeg begynner virkelig å innse hvor tungt det kommer til å bli å dra. Men jeg gleder meg masse til å komme hjem til alle sammen, norsk mat, norske vaner, være myndig og såå mye med Norge! Jeg vet i alle fall at jeg skal utnytte de siste 5 månedene her fullt ut. Snakke med alle, gjøre alt og se alt.

Men joda, i går tok jeg endelig opp mitt kjære kamera igjen. Jeg har så lett for å glemme det bort, men å ta bilder må faktisk være det jeg liker best her i verden haha. Sommeren er tilbake etter et par ukers vinter, så både i går og i dag tok jeg meg en tur til den fine stranda rett over gata. Den er perfekt til å sole seg og jogge, i tillegg er den litt gjemt så det er nesten aldri folk der wihu. Ellers har vi åpning på musikalen om en uke! Det blir kjempebra, men det gjenstår mye jobb, altså mange timer der den neste uken. Jeg møter nye folk hver dag og det er triiivsel rett gjennom, uansett om vi er det opptil 12 timer på en dag. Jeg vurderer også å ta med kameraet på skolen en dag for å filme, slik at dere kan få et bedre innblikk i livet som tenåring her i USA, men spørs om jeg synes det blir for kleint eller ikke. Vi får se!







7 kommentarer

Marie

17.01.2014 kl.11:34

Ta med kamera og film! :D

Kari

18.01.2014 kl.01:40

Marie: blir sikkert ikke enda, men seinere :)

Julie Iversen

18.01.2014 kl.04:48

ÅÅ æ bli så jelly når æ ser bildan dine!! Savne dæ masse! <3<3<3

Jannicke Jakobsen

19.01.2014 kl.15:49

herregud, ut i fra bildan ser det nå hvertfall ut som drømmeland

Kari

19.01.2014 kl.19:58

Jannicke Jakobsen: ska vell ikke klag nei hihi

Kari

19.01.2014 kl.19:59

Julie Iversen: SAVNE DÆÆÆÆ!!!

20.01.2014 kl.05:00

Dine bilder!

Fortell om musikalen+bilder! Hva spiller dere?

Skriv en ny kommentar

hits