FORSIDE +BLOGLOVIN

Ny start på utvekslingsåret

Visste dere at 25 % av de som drar på utveksling skifter vertsfamilie? Vell, nå er jeg en av de firedelene. På mandagen fortalte jeg vertsfamilien at jeg skulle flytte ut og på tirsdagen reiste jeg til min nye familie i La Porte, en plass som er omtrent 2 timer unna Brookshire. Jeg skal ikke skrive så mye om dette, men det var en lang, slitsom og tøff prosess som varte godt over en måned. Men jeg trives kjempegodt her allerede. Den nye vertsfamilien består av en vertsfar og ei vertssøster som er 16 år. Han har også ei til datter på 8 år som er her annenhver helg. Plassen jeg bor på er mye større, for ikke å snakke om skolen. Den har omtrent 2300 elever og de har skikkelig schoolspirit, noe den andre skolen ikke hadde i det hele tatt. Jeg kom faktisk midt i Spirit Week, hvor det er et spesielt tema man skal kle seg ut etter hver dag. Grunnen til spirit uken var at på fredagen spilte fotballaget vårt mot erkerivalene. Folk gikk helt ut med å kle seg ut og det var utrolig morsomt. På torsdagskvelden var jeg på pep rally og på fredagen var jeg på selve kampen. Folk ropte, skrek, hojet og jublet hele tiden og det var så sinnsykt morsomt. I pausen kom faktisk "The Fox" på også haha. Lørdagens frokost var forresten pannekaker med sirup! Det er så stereotypisk amerikansk her noen ganger at jeg bare må le. Elsker det!

Utskreket og fin med noen av de herlige Royal jentene. Det var utrolig kjipt å måtte forlate alle folkene jeg har blitt kjent med på disse to månedene, men jeg skal definitivt besøke dem. 

Tatt typ 1 min unna huset mitt. Det er så fantastisk fint her.

Go Bulldogs!!

Grunnen til at jeg ikke har blogget de siste to månedene har rett og slett vært at jeg ikke har trivdes, så nå kommer jeg nok til å oppdatere bloggen oftere. Ellers har jeg vært i Texas i to måneder nå, helt rart hvor fort tiden går. Og i dag var jeg på min første soccer trening, som er en time på skolen siden jeg har athletics, og det var så utrolig godt å få trent igjen haha. Det er mange herlige jenter på laget og jeg tror jeg kommer til å trives kjempegodt! Fotballsesongen starter forsåvidt ikke før i desember, så nå er det mest springing og å holde seg i form som gjelder. Jeg kjenner jeg gleder meg til sesongstart allerede!! #utveksling4 kommentarer

Vilde Karlsen

01.11.2013 kl.14:02

Åååh, en av mine to største drømmer er og reise på utveksling, men dessverre var jeg for lite opplyst og valgte media og kommunikasjon så jeg kan ikke reise.. Heldiggrisen!

Blir artig og følge deg videre! Stå på, du er modig :-)

Kari

03.11.2013 kl.21:48

Vilde Karlsen: Hm så dumt :( Det er jo mulig å reise rundt omkring på andre måter senere, trenger ikke være andreåret! Men tusen takk :)

Vilde Karlsen

05.11.2013 kl.10:07

Ja, skal studere utenlands etter videregående. Også flytte til Afrika/Kenya som er et land jeg er helt forelsket i! Så reising skal det bli uansett :-)

Kari

09.11.2013 kl.16:42

Vilde Karlsen: Åå så herlig. Jeg skal til Afrika jeg også med tiden!

Skriv en ny kommentar

hits