FORSIDE +BLOGLOVIN

Den siste måneden

Heia! Det skjer litt av hvert her nede i Texas, så jeg tenkte egentlig bare å legge ut noen bilder fra den siste måneden her for å vise familie og venner at jeg lever enda. Den siste tiden har jeg blandt annet vært på Homecoming, i Houston Zoo, tatt senior pictures og masse annet. Det begynner forresten å bli kaldt nå i følge de som bor her, noe som vil si rundt 30+ grader hver dag haha.
På Zoo med mitt fantastiske iPhone kamera. Jeg fikk sett både sjiraffer, zebraer, elefanter, tigere, løver, aper og alt man kan tenke seg!

I morgen skal jeg på Texas State University med masse seniorer og junioerer på skolen noe jeg gleder meg veldig til. Det er et veldig populært college her og da blir det nok en lang tur i de gule skolebussene, noe jeg faktisk elsker haha. Kommer også til å poste et innlegg om homecomingen så snart som mulig, noe som var helt fantastisk! #utveksling #exploriususa4 kommentarer

12.10.2013 kl.11:35

Jeg har fått betinget aksept på grunn av anstrengelsesastma. Jeg er utrolig redd for at underorganiasjonen jeg får avviser meg som utvekslingsstudent på grunn av det (jeg har hørt at det har skjedd med personer). jeg vil ikke velge select high school heller. Hvorfor hadde du betinget aksept? Er det en grunn til at jeg skal bekymre meg?

Hege Elisabeth Losoa

13.10.2013 kl.12:02

Det er så koselig å lese i bloggen din. Skulle ønske jeg var tjue år yngre og kunne gjøre det samme som deg :-)

Kari

13.10.2013 kl.18:38

Anonym: Jeg hadde betinget aksept fordi jeg har migrene. Jeg vet ikke hvordan det er med astma og å bli godkjent, men jeg ville gjort alt jeg kunne for å få til å dra fordi det er virkelig verdt det. Send en mail til explorius, de vet nok om du har grunn til å bekymre deg eller ikke :)

Kari

13.10.2013 kl.18:39

Hege Elisabeth Losoa: Tusen takk! Ja, det er en mulighet jeg er veldig glad for at jeg tok :)

Skriv en ny kommentar

hits