FORSIDE +BLOGLOVIN

Homecoming 2013

Heia Da er det vell på tide å skrive et innlegg om Homecomingen jeg var på forrige lørdag. Det var en helt fantastisk kveld herregud!! Jeg var altså på homecomingen på Seven Lakes, skolen til Andrea, ikke min egen skole. Nora kom også heldigvis, siden hun bor omtrent en time unna oss. Både Nora og jeg lå over til Andrea hele helgen og det er lenge siden jeg har flirt så mye som den helgen. Uansett, for ei stund siden ble jeg altså spurt til homecomingen av en gutt på Seven Lakes. Han overrasket meg med både roser og sjokolade og det var så utrolig koselig haha. Uheldigvis fikk jeg beskjed 3 dager før homecomingen at han ikke kunne dra likevel siden han var blitt grounded. Så da sto jeg der tre dager før homecoming uten date, jeg var en smule stresset kan man si! Men typ 5 min senere hadde Andrea fikset en ny date til meg. Dermed ble jeg nok en gang spurt, denne gangen med sjokolade, blomster og en plakat hvor det sto "Vil du være min date på homecoming?" haha aw.

Vi sto opp kjempetidlig på lørdagen for å få fikset alt. Vi dro blant annet til Party City hvor de selger alt man kan tenke seg til alle typer fester. Vi endte blant annet opp med å kjøpe oss en vikinghatt hver, siden nordmenn er kjent som vikinger her haha. Vi dro også å fikset håret i en salong og alle tre fikk såå fint hår. Selve kvelden startet vi hos en av jentene vi dro med for å ta bilder. Vi var hele 35 stykker som dro sammen om jeg ikke tar feil, så det var fult med folk! Etter ei stund kom party bussen som de hadde bestilt og man kan mildt sagt si at det var god stemning! Vi kjørte inn til Houston og spiste på en restaurant der før vi dro videre på bussen igjen. Vi kjørte rundt i noen timer med dansing, musikk og rågod stemning, før vi dro til ei annen jentes hus og avsluttet der. Fantastisk kveld, hadde gjort mye for å oppleve den om og om igjen!! Det ble tatt kjempemange bilder, så her er noen av dem!


Første gangen jeg ble spurt


Nordmennene + Joanna


Joanna, Andrea og meg // Klar for herlig kveld på bussen!


Fine Nora og daten hennes!

 

Bussen var sinnsykt kul med masse lys og høy musikk!


Hahah, det bildet her beskriver egentlig hele kvelden. VIKINGS!!

Ting som dette får meg til å bli så ufattelig takknemlig for at jeg er her i Texas nå og får oppleve dette! #utveksling #exploriususa8 kommentarer

Dreamden

14.10.2013 kl.06:35

Det hørtes så kult ut :D Fine bilder også!

Kaida -

14.10.2013 kl.17:45

Wow for en buss! Dere var kjempefine, nydelig sølvkjole :-)

Miriam Hadgu

15.10.2013 kl.20:11

ååå så utrolig koselig du hadde det, heldig som er på utveksling!

15.10.2013 kl.23:38

har andrea regulering?? og har hun blogg?

17.10.2013 kl.07:24

Hvor er sølvkjolen kjøpt?

den var nyydelig!

Kari

20.10.2013 kl.00:01

Kaida: Ja, bussen var utrolig haha. Tusen takk!! :)

Kari

20.10.2013 kl.00:02

Anonym: Ja hu har begge dele haha. www.wereld.blogg.no. Nora også forresten: www.usanora.blogg.no

Kari

20.10.2013 kl.00:02

Anonym: Den er kjøpt på en random butikk her i Houston :)

Skriv en ny kommentar

hits