FORSIDE +BLOGLOVIN

herlig helgHeia! Helgen her har vært herliig. På fredagen var jeg blant annet på amerikansk kino for første gang og så en morsom film jeg ikke husker hva heter. Jeg startet dagen allerede klokken 05.00 fordi Cross Country lagene, både jenter og gutter, JV og V, skulle på konkurranse. Vi sto opp så tidlig fordi bussturen var to timer lang og konkurransene starter jo tidlig slik at det ikke skal bli for varmt. Jeg konkurrerte ikke, men var med for å se hva det hele var. Hele turen var utrolig morsom og jeg trives så godt med alle sammen, de er så sammenspleiset. Der konkurransen var sto det faktisk et høyt tårn som hadde et obervation deck som vi betalte 4 dollar for å komme til. Det var omtrent 150 meter høyt og hadde kjempefin utsikt over plassen vi var på. Det er altså der bildet over er fra. Vi kunne til og med se skylinen til Houston.  Bussturene var faktisk det beste med hele turen, laget er så tullete og morsomt. Jeg skal aldri sovne på en busstur med laget for å si det slik! På veien hjem stoppet vi på en restaurant som serverte buffe og de hadde alt mulig man kan tenke seg. Var stappmett resten av dagen..

Etter konkurransen dro jeg til Andrea (venn fra Trondheim) i Katy og lå over der! På kvelden dro vi ut og møtte noen venner av henne. Det er veldig mange nordmenn i Katy, så det var faktisk 6 nordmenn der til slutt. Vi dro også ut å spiste middag på kvelden hvor jeg fikk stappet i meg en nydelig <3 salat <3. Det var veldig koselig å ligge over hos henne og jeg kommer nok til å tilbringe en del tid der i løpet av året!8 kommentarer

Hanna Marie

19.09.2013 kl.22:37

Elsker bloggen din! Kommer definitivt til å bli fast leser :-)

Marie Lervik

22.09.2013 kl.20:32

Blogg mere !! <3

Astrid

25.09.2013 kl.19:07

Vil du anbefale explorius?

Tok du statsvalg?

Kari

27.09.2013 kl.05:48

Hanna Marie: Tusen takk!

Kari

27.09.2013 kl.05:48

Marie Lervik: ska gjør det når ting ordne sæ <3

Kari

27.09.2013 kl.05:50

Astrid: Jeg tror helt ærlig ikke at hvilken organisasjon du velger hjemme i Norge har mye å si, eneste forskjellen er camper, priser også videre. Det er underorganisasjonen du får i USA som virkelig betyr noe fordi det er de som finner familie og fikser eventuelle problemer mens du er der. Men jeg er veldig fornøyd med Explorius og har bare positive ting å si om dem! Og nei, jeg tok ikke statsvalg.

07.10.2013 kl.22:15

Jeg har fått betinget aksept på grunn av anstrengelsesastma. Jeg er utrolig redd for at underorganiasjonen jeg får avviser meg som utvekslingsstudent på grunn av det (jeg har hørt at det har skjedd med personer). jeg vil ikke velge select high school heller. Hvorfor hadde du betinget aksept? Er det en grunn til at jeg skal bekymre meg?

Kari

13.10.2013 kl.18:38

Anonym: Jeg hadde betinget aksept fordi jeg har migrene. Jeg vet ikke hvordan det er med astma og å bli godkjent, men jeg ville gjort alt jeg kunne for å få til å dra fordi det er virkelig verdt det. Send en mail til explorius, de vet nok om du har grunn til å bekymre deg eller ikke :)

Skriv en ny kommentar

hits