FORSIDE +BLOGLOVIN

050913

HeiDa er snart nok en skoleuke ferdig og jeg begynner å kjenne at ting kommer til å gå mer over til hverdag etterhvert. Vi har begynt å få lekser og etterhvert kommer vell prøvene. Leksene og prøvene her er heldigvis mye kortere og mer lettvindt enn hjem da, med for det meste multiple choice svar. Men skolen er likevel veldig morsom og jeg blir kjent med flere nye hver dag og får opplevd amerikanske ting hele tiden. Denne uken var det for eksempel valg på skolen angående hvem som skulle bli president, visepresident også videre for Class of 14. Fire av vennene mine stilte faktisk og alle fire vant, så det var veldig morsomt. Jeg har egentlig ikke så veldig mye å fortelle, jeg prøver rett og slett å venne meg til det amerikanske livet og det handler mye om skole.

I går var jeg med Janet og Zoe til Katy siden Janet skulle på et arrangement og i dag hadde vi Cross Country trening ute i Athletics timen! Det vil si springing i rundt 35 grader og ikke de 25 gradene vi har til vanlig når vi springer om morgenen... Så alt for varmt for min del til å trene ute haha. Men jeg trives veldig i Cross Country med masse herlige folk! Basketball treneren spurte i dag om jeg ville begynne å spille basket når sesongen begynner. Jeg kan velge mellom track, basketball, soccer og tennis, så jeg er ikke helt sikker på jeg kommer til å velge enda. Cross Country sesongen begynte jo akkurat. Folk har også begynt å tenke på litt på halloween allerede, gleder meg veldig til det!

Valget var som i film med at de gjør forskjellige ting for å få deg til å stemme på deg, noe som ofte betydde godteri!

Nå er det faktisk regnstorm ute med både torden og lyn. Går vell over om ei lita stund da. Fikk litt følelse av Norge med regnet faktisk. Nå skal jeg inn til Brookshire på litt forskjellige ting. Brookshire er også veldig lite, men hakket større enn Pattison. De har rundt 10 junk food plasser der da, på samme plassen, noe som jeg synes er litt sykt. Men tror det er på grunn av at det ligger rett ved freeway'en.

#utveksling4 kommentarer

Frida

06.09.2013 kl.02:52

Så fin bloggen din er! Heldig som er i Houston.. men hvor har du kjøpt skoene? sånne vil jeg ha!! :-D

Sandra

06.09.2013 kl.12:10

Ååå, så spennende!

Sikkert mye å venne seg til, men du må bare nyte hver eneste dag.

Lykke til videre :-)

Sandra/reisedagboka.net

Kari

07.09.2013 kl.07:39

Frida: Tusen takk! Ja, Houston er herlig :D Skoene er vanlige Nike Free 5, så de får man egentlig kjøpt over alt hvor de selger sportsklær. Jeg kjøpte de på en butikk her i Texas.

Kari

07.09.2013 kl.07:39

Sandra: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

hits