FORSIDE +BLOGLOVIN

Fantastisk dag

Ah, i går var en herliig dag i Texas. Været var kjempefint, sola stekte hele tiden og derav var det ekstremt varmt. Det har vært ganske mye overskyet siden jeg kom, så været har vært utholdelig, men i går var en helt annen sak! Men uansett, jeg dro jeg inn til Katy for å besøke Andrea som bor rundt 15 minutter unna. Vi dro ut å spiste sammen med 3 andre norske jenter, noe som var kjempekoselig og det var veeldig godt å snakke norsk igjen! Etterpå dro Andrea og jeg til et pool i nærheten av Andrea for å sole oss. Nabolaget hun bor i var viilt fint og huset var helt fantastisk. Jeg ble helt sånn "hit skal jeg flytte når jeg blir stor". Vi holdt ikke ut så lenge med å sole oss siden det var så varmt, så etter en stundt dro vi hjem til Andrea en tur før vi dro videre til Katy Mills, et mall som ligger omtrent midt i mellom oss. Utvalget av butikker der var egentlig veldig bra, med blant annet Victoria Secret, Michael Kors, Nike, Forever 21 også videre. Morsomt at shoppingen ute på landet i USA er mye bedre enn shoppingen hjemme i Trondheim.

Fine Andrea!

Senere i dag skal vi på poolparty til naboen - sikkert masse nye folk å hilse på. Skal prøve å få solt meg litt før skolen begynner, kun to dager igjen av sommerferien! #utveksling

Håpe dåkker har det kjempebra hjem, æ savne dåkker massemasse allerede(trøndersk wihu)4 kommentarer

Duna

25.08.2013 kl.00:06

Hvordan kommer dere dere til og fra steder? Det er mitt problem her, og jeg kan ikke dra noe sted uten familien..

Kari

25.08.2013 kl.03:15

Duna: Jeg har samme problemet, men vertsmor er heldigvis veldig snill og sier hun kan kjøre meg dit jeg vil! Gleder meg til å få venner som har lappen slik at jeg blir mindre avhengig av henne..

Ann Iren

25.08.2013 kl.03:24

Så fine bilder! Er så glad for at jeg også kom til en plass med fint vær!: -D

Kari

25.08.2013 kl.03:52

Ann Iren: Tusen takk! Åh ja, jeg også :D

Skriv en ny kommentar

hits