FORSIDE +BLOGLOVIN

Første dagene i Texas

Lokal tid: 11.00

Jeg kan vell starte med å si at jeg trives kjempegodt så langt! Familien er veldig koselig og vi kommer godt overens. De hadde også ordnet et stort og fint rom til meg. Jeg kommer også overranskende godt overens med dyrene, men de små kattungene på en uke er såklart favorittdyrene så langt!

Jeg har gjort mye forskjellig siden jeg kom og det skjer noe hele tiden. Jeg har allerede rukket å vært på skolen fire ganger, tre av dem i går. Jeg har registrert meg på skolen, satt opp fagene mine, meldt meg på volleyball, sett på en trening og i går var jeg på noe kalt "Meet the Falcons". Falcons er altså de på skolen på en måte. Der var det pep rally, noe som var kjempegøy! Bandet spilte, cheerleaderne danset og alle spillerne på alle lagene ble introdusert. Skikkelig amerikansk school spirit! Bandet var litt annerledes enn i Norge for de hadde nemlig koregrafi og spilte masse kjente sanger også videre. Jeg skal prøve å filme det neste gang det er for det var faktisk veldig morsomt.

Jeg har gjort en del andre ting også, blant annet vært på et "fotografimøte" med Sandy, sett litt av Houston og ikke minst spist mye ute. Vi har spist ute hver dag, noe som tydeligvis er normalt her. En av de tingene jeg har lagt mest merke til er at alt er så utrolig stort! Selv om selve huset jeg bor i er på landet, så bor jeg kun tre minutter unna en freeway med 7 felt en vei. Helt sykt. Her om dagen ville Sandy vise meg en plass som heter River Oaks, altså hvor alle de skikkelig rike i Houston bor. Det var helt sinnsykt, med vilt store mansions overalt. Husene var enorme med store hager, lys og alt mulig. Noen av husene kunne faktisk vært et slott. Uheldigvis var det veldig mørkt så fikk ikke tatt noen bilder, men Sandy sa vi kunne dra tilbake en annen dag mens det enda er lyst. Gleder meg!

 

Utenfor huset haha. Ikke så mange naboer.
Inngangspartiet på skolen!

Alle bildene er tatt med iPhonen min, derfor så dårlig kvalitet. Skal ta med kameraet en dag å få tatt noen ordentlige bilder! Nå skal vi ut for å kjøpe school supplies, jeg har nemlig fått en lang liste med ting jeg trenger til hvert fag. Snakkes snart!

#utveksling #exploriususa7 kommentarer

Dreamden

22.08.2013 kl.19:32

Ååååå det høres innmari kult ut!

Emma i USA 13/14

22.08.2013 kl.19:40

Så gøy! :) Lykke til i år!!

Jannicke Jakobsen

22.08.2013 kl.20:43

åååh så herlig! herregud kor fin skolen ser ut. glede mæ te å hør videre <333333 miss you

Beate Neerland

22.08.2013 kl.21:20

Hei! jeg sliter helt utrolig med det med bildestørrelsen på bloggen min og at de aldri blir like store osv. Hvordan klarer du det med iphonen din? haha, mulig jeg er helt idiot på dette men..

Kari

22.08.2013 kl.22:13

Emma i USA 13/14: Tusen takk :D

Kari

22.08.2013 kl.22:19

Beate Neerland: Sliter litt med det selv, men bruker å laste opp bildene i Internet Explorer også lagrer jeg det som utkast, også skriver jeg innlegget i en annen nettleser. Funker for meg :) Bruker ikke iPhonen til å skrive innleggene, jeg bare legger over bildene til pcen!

Kari

22.08.2013 kl.22:20

Jannicke Jakobsen: skolen e helt sjuuk, hvertfall i forhold te hjem! glede mæ te å hør om england ogsåå. savnedæå!!

Skriv en ny kommentar

hits