FORSIDE +BLOGLOVIN

New York day 2

Lokal tid: 01.45

Heia! Da er min tur til New York ferdig og om noen timer skal jeg dra på flyplassen igjen for å reise videre til Texas til vertsfamilien. Jeg har hatt nok en fantastisk dag i New York. Også i dag startet vi dagen på seightseeing og som sagt på Lower Manhattan. Vi dro blandt annet innom Wall Street, China Town og Little Italy. Det var helt rart å kjøre inn i China Town, fordi det føltes plutselig ut som at vi hadde kjørt til Kina. Kinesere aboslutt overalt og bare masse kinesisk skrift, kinesiske lukter også videre. Vi fikk også sett både World Trade Center, Frihetsgudinnen og Brooklyn Bridge. Vi tok en båt ut til Staten Island hvor vi fikk se både Frihetsgudinnen og en fantastisk skyline av Manhattan på båtturen.

Etter seightseeingen fikk vi gjøre hva vi ville igjen og i dag ble det shopping på Soho! 5th Avenue, som vi var på i går, var jo veldig bra, men der var det veldig mange dyre merker og store avstander mellom butikkene. På Soho derimot var det alle butikkene vi trengte på et kvartal! Vi sprang rundt på alle butikkene vi fant i 5 timer og kom ut med flere poser hver. Jeg er sikker på at vi brukte rundt 2 timer bare på Victoria Secret. Ellers har vi 6 nordmennene som reiste nedover på fredagen blitt ganske godt kjent, så vi tilbragte kvelden sammen på hotellrommet deres med litt mat og slappet av. Blir veldig rart å reise igjen allerede i morgen, men jeg gleder meg utrolig mye til å endelig møte vertsfamilien og se Texas!

Det tårnet til venstre med en pigg på toppen er et av de høyeste World Trade Centerene med rundt 105 etasjer om jeg ikke husker feil!

Jeg kommer til å lage et innlegg med flere bilder fra New York etterhvert siden nettet på hotellet ikke er helt fantastisk. Håper alle har det bra i Norge

#utveksling7 kommentarer

Sofie Alexandra

19.08.2013 kl.19:48

Hei! Prøver å legge deg til som venn slik at jeg kan følge deg. Men kommer bare inn på min egen profil når jeg trykker på legg til:: :/

Amalie Wegner

20.08.2013 kl.00:01

veldig kjekk og interessant blogg!! er dødsmisunnelig

Kari

22.08.2013 kl.22:08

Amalie Wegner: Så koselig å høre :D

Kari

22.08.2013 kl.22:09

Sofie Alexandra: Hm, rart! Skal prøve å fikse det :) Jeg legger til deg jeg da.

Sofie Alexandra

22.08.2013 kl.23:34

Gjør det :D

Hege Elisabeth Losoa

23.08.2013 kl.12:04

New York er helt fantastisk! Kos deg og lykke til videre i Texas.

Kari

23.08.2013 kl.16:29

Hege Elisabeth Losoa: Ja, virkelig! Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

hits