FORSIDE +BLOGLOVIN

New York day 1

Lokal tid: 07.30

Hei! Gårsdagen var faantastisk. V tilbragte dagen på seightseeing på Upper Manhattan. New York er akkurat som på film med gule taxier og alt det der. Vi kjørte med buss gjennom hele Upper Manhattan og gikk av noen ganger for å gå et stykke til fots. Vi gikk blandt annet gjennom Central Park. Vi fikk også se mange plasser fra diverse filmer og tv-serier, spesielt Gossip Girl og Sex and the City. Etter et par timer med seightseeing fikk vi gjøre det vi ville og de fleste endte selvfølgelig opp med shopping! Jeg og Karoline tilbragte hele dagen på 5th Avenue, noe som var et shoppingparadis, uansett om vi shoppet overranskende lite. Vi tok også selvfølgelig turen innom Rockefeller Center, noe som var helt rått. Man ser hele New York og det føltes ut som at jeg var i en film, noe det forsåvidt gjør hele tiden her nede. Det er et eller annet magisk med å være her, de som har vært her selv skjønner nok hva jeg prater om. Amerikanerne er også utrolig hyggelige og ikke minst pratsomme. I går var det noen som begynte å prate til meg mens jeg sto i dokø, noe som aldri ville skjedd i Norge. Jeg har dessverre nesten bare bilder fra Rockefeller Center og bildene rettferdiggjør absolutt ikke virkeligheten.
Meg og Empire State Building da.

Nå må jeg springe ned for å spise frokost før vi skal ut på ny tur om en halvtime! I dag skal vi til Lower Manhattan, altså China Town, Soho også videre. Snakkes!

#utveksling2 kommentarer

emelieriksen

18.08.2013 kl.14:46

Kjenner jeg er så misunnelig! Så heldig du er som har fått vært i New York! Kjempefine bilder, og det så ut som du koste deg masse! :-D

Kari

18.08.2013 kl.18:28

emelieriksen: Ja, jeg koser meg helt vilt mye :D

Skriv en ny kommentar

hits