FORSIDE +BLOGLOVIN

Jeg skal til Texas!

For litt over en måned fikk jeg vertsfamilie! Jeg er utrolig fornøyd og alt ble plutselig så mye mer ekte da jeg fikk det. Jeg skal til en liten, landlig by litt utenfor Houston, Texas. Vertsfamilien virker utrolig koselig og består av mor Janet, far Sandy og lillesøster Zoe (9). I tillegg har de veldig mange dyr og det er jeg faktisk glad for! Vertsforeldrene mine er fulltids fotografer og filmskapere, noe som passer meg kjempebra siden jeg er så glad i å ta bilder selv. Vertssøsteren min og jeg har også mange felles interesser og hun er såå søt. De virker som en utrolig morsom og god familie!Jeg skal gå på en skole som heter Royal High School, som er en ganske liten skole med rundt 550 elever. Jeg kommer mest sannsynlig til å drive med både volleyball og dans, akkurat de to tingene jeg ville drive med! Hvis jeg begynner på dansingen kommer jeg til å danse i pausene til fotballkampene til guttene! Skolen er ikke noe langt unna der hvor jeg bor, kun et par-tre minutter med bil og til nå er jeg den eneste utvekslingsstudenten på skolen. 

Forsiden av skolen

Det kommer til å bli en utrolig stor forandring å bo i Texas. Alt fra regler til vær blir nok annerledes. Det kommer også til å bli rart å bo på landet, men en by kalt Katy er cirka 15 minutter unna og store Houston er kun rundt 30 minutter unna, så vertsfamilien sier det er mye å gjøre i området. Jeg er så utrolig takknemlig og jeg gleder meg veldig til året her! Jeg var faktisk redd for at jeg ikke skulle få familie, siden jeg har betinget aksept, så jeg holdt på å hoppe i skyene da jeg fikk mail med emnet "Hello from your host family!". 

#utveksling8 kommentarer

Marte Ytreland

19.07.2013 kl.21:43

Gratulerer, så koslig!! Hvorfor har du betinget aksept :/?

Kari

20.07.2013 kl.00:36

Marte Ytreland: Tusen takk! Jeg har migrene dessverre. Ikke noe stort, men utrolig godt å få familie!

Soonhi

04.08.2013 kl.21:55

Du la ikke inn link til bloggen din, men regnet med at det var du som la igjen en kommentar på videoen min, og må bare få si tusen takk! :) Hvis du vil følge søsteren min, blogger hun på http://chartercamilla.blogg.no ^^

Eirin Martina<3

08.08.2013 kl.12:33

kult

Julie Viken Wåle

08.08.2013 kl.14:03

Så gøy! Gratulerer, det blir helt sikkert kjempebra:D

vildemta

09.08.2013 kl.13:58

Gratulerer, du kommer sikkert til å få et fantastisk år! Jeg fikk og nettopp vertsfamilie i Vero Beach, Florida :)

Kari

09.08.2013 kl.16:45

Julie Viken Wåle: Tusen takk! Lykke til i Australia :D

Kari

09.08.2013 kl.16:46

vildemta: Tusen takk og gratulerer selv :D Satser på at begge får et magisk år!

Skriv en ny kommentar

hits