FORSIDE +BLOGLOVIN

Status: CETUSA-søknad og sprøyter

Godt nyttår alle sammen! I starten av desember skjedde det en del angående forberedelser til USA, så jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere litt. Herlig å være så godt i gang!  

På fredagen skal jeg tilbake til vaksinasjonskontoret for å få første påfyll av Hepatitt A+B. Man må nemlig ta 3 doser av denne. Det skal være 1 måned mellom dose en og to og 5 måneder mellom nummer to og tre. Dermed er det lurt å komme i gang så tidlig som mulig. Det er ganske mange sprøyter som kreves, men en del av de har man allerede tatt. Til nå har jeg tatt meningokokk vaksinen, en dose av Hepatitt A+B og en blodprøve for å bekrefte at jeg har hatt vannkopper. 

Jeg har også levert inn søknaden til underorganisasjonen min CETUSA. Ei lita stund etter at jeg ble godkjent av Explorius fikk jeg en søknad på 23 sider av CETUSA. Dette er ganske "krevende" arbeid som tar lang tid. Man får en måned på å fylle den ut og det må være på engelsk. Man må blant annet oversette karakterene fra 8. til 10. klasse til engelsk, få oversikt over alle vaksiner man har tatt, ta en legeundersøkelse hvor man sjekker at man er frisk på alle måter, fylle ut informasjon om seg selv også videre. I tillegg må man skrive et brev om seg selv, lime inn bilder fra livet sitt, svare på en del rare spørsmål og slikt som mulige vertsfamilier skal få når de skal velge student. Innholdet i søknadene varierer veldig etter hvilken underorganisasjon man har forresten!

Jeg sitter hele tiden å leser gjennom blogger til folk som er i USA nå. Tanken på at jeg om omtrent 7 måneder flytter til et annet land, alene, er helt uvirkelig. Jeg har nok mest venting foran meg de neste månedene mens de leter etter familie. Jeg er ekstremt utålmodig! Jeg vil bare få tildelt vertsfamilie, få vite hvor jeg skal bo og hvilken skole jeg skal gå på med en gang.


Haha fant et gammelt bilde jeg hadde tatt + redigert som jeg fant ut at passet litt. Jihu3 kommentarer

Kristin Storhaug

09.01.2013 kl.22:07

Ååå, så gøy! Morsomt å lese forberedelser også, siden flere av mine venninner er i USA i år. Håper du får et SUPERT år, tror dette er erfaring du kan leve lenge på :D
Sååå fint bilde!

Kari

10.01.2013 kl.22:13

Kristin Storhaug: Åh, tuusen takk! Det tror og håper jeg også :D

Skriv en ny kommentar

hits